Dagvilsen

Hej där!! Har gått runt hela dagen och varit bombsäker på att det är måndag idag, detta resulterade i att alla mina planer för dagen blev framflyttade en dag, men då har jag något att se fram emot ännu ett litet tag (man kan ju alltid försöka tänka positivt..). Man blir bra dagvilsen av att vara ledig, haha. 
Så idag har vi bara tagit dagen som den kommit, en morgonpromenad med guzten, några avsnitt av Bron och min kärlek överraskade mig med en bukett rosor. Han slutar aldrig att förvåna. 
 
Till lunch idag improviserade vi ihop en magrare och lite nyttigare lasagne på zucchini och oj vad bra den blev, så bra så att jag måste dela med mig av receptet (händer inte ofta..!).  
 
 
Bilden tog tid att göra så nu blir jag ledsen om ni inte lagar detta.. nej men seriöst, pröva!! :) 

Ikväll står grillat hos mor och far på schemat men innan dess ska ett backintervallspass rivas av och lite bålstyrka. Ha en fantastisk kväll. Puss

Vägskäl

I många, många månader har jag stått och trampat i ett vägskäl utan att riktigt veta hur jag ska kunna ta mig vidare.

Förra hösten blev allt ett stort kaos och jag tog beslut jag idag ångrar. I stundens hett stängde jag dörrar för många möjligheter och byggde upp en fasad för att överleva. Sen dess har jag känt mig vilse, jag har haft lätt till tårar, känt mig ensam även fast rummet varit fullt av människor och velat fly från min egen kropp. Jag har haft ångest, en tryckande känsla över bröstet som gör sig mer påmind i vissa situationer (ångest är inget man ska skugga ner eller lägga tabu över. Det är något man måste prata om!) och det är först nu som jag kan känna att dimman äntligen börjar lägga sig och jag kan se vägen framför mig lite ljusare.

Så, i veckan slog jag slag i en av sakerna och sa upp mig från jobbet. Idag jobbade jag mitt sista pass och har nu börjat kunna spåna över hur hösten ska se ut. Det lutar mot ett skolbyte, inte för att fly problemen utan för att lägga dem bakom sig och välja sina strider.

Jag kan le igen. Fan vilken vinst och vilken frihet.

Nu ska jag slå på en film och vänta på att min andra hälft kommer hem och kryper ner här bredvid. Han som får mig att leva.

Håll ut

Godmorgon fredag.
Att vakna upp till strålande sol, klarblå himel och en ledig förmiddag är inte fy skam. Börjar jobba om några timmar och innan dess ska en löprunda avverkas. Nu är det bara tre jobbpass kvar tills jag tar tre veckors semester, något som kommer vara välbehövligt. Bara att hålla ut!!
 
Här hemma har vi precis plockat bort efter frukosten, kesoplättar ville vi ha så kesoplättar fick det bli. Lite trixigt att göra men himla goda. Första frukosten vid nya bordet faktiskt. 
 
Ska visa närmare bilder på bordet och stolarna någon dag när tid finns. Blev i allafall så himla bra!!
Nu ska jag kicka igång denna dag, hoppas du mår bra. Puss 
Visa fler inlägg