Multi Shaking

Onsdagtänkte säga torsdag, haha, man blir förvirrad när man är ledig, har ingen anledning till att komma ihåg vilken dag det är. Stod på gymmet klockan åtta imorse och har efter det hunnit städa, laga mat, plugga och gått en runda med guz. Funderar på att åka ner och sola en sväng, får se hur det blir med den saken. 
 
 
Provade nudlarna som är-fria-från-allt-så-dom-borde-nog-bara-innehålla-luft från gymgrossiten förut, och oj, ångrar att jag inte köpte fler paket...
 
/Amalia
 

Livet kan inte vänta

Jag ligger i sängen. Fönstret står på glänt och utanför hör jag vinden som blåser i träden. Allt annat är tyst. 
Huset är mörkt, alla sover. Jag är inne i en tanke period då hjärnan går på högvarv. Jag vill testa på något nytt, lyckas och göra det jag alltid drömt om. Se världen. Åh, tankarna får mig att rysa. 
 
Jag har en väldigt klok studievägledare på skolan, jag känner igen mig så väldigt i henne. Hon sa idag att "livet kan inte vänta" och det är så sant. Idag är början resten av mitt liv. Därför ska jag sluta vara rädd och bara satsa. Satsa på att lyckas, faller jag så är det bara att börja om.
Nu är jag taggad på livet, detta kommer bli bra. Denna dagen, ett liv. 
 
/ Amalia

En solig födelsedag

Min dag har än sålänge varit så bra som den kan bli. Pannkakslunch i skolan med my, fick den bästa presenten av henne också och solen har varit framma hela dagen. Väntar nu på Lisen som ska hämta upp mig för ett pass på gymmet och sedan ska jag hem och bli grattad av familjen. 
 
 
Dagen till ära invigs nyinköpta kläder. Super sköna jeans från BikBok och mysigaste tröjan från KapAhl. 
Skriver mer senare, kramar. 
/ Amalia
 
Visa fler inlägg