Lediga dagar

Hej mina hjärtan. Idag har varit, likaså igår, en riktig lat-dag. Jag och J vaknade vid elva, åt lite frukost innan vi vid ett åkte ner till gymmet och bockade av dagens pass. Jimmy släppde av mig hemma igen vid tre och efter det har jag bara legat i soffan och plöjt igenom några filmer. Lediga dagar alltså, finns inget bättre. 

Senare ska jag iväg till Emelie och stanna där tills imorgon, Jimmy är ändå i Kumla och kvalitets tid med Emelie är välbehövligt just nu. Så det ska bli mysigt värre. 
Hoppas ni haft en toppen tisdag och att resten av veckan fortsätter i samma spår. All kärlek. /A
 
 
Tb till i våras när Emelie skulle bli rödhårig. 
 
 
 
 
 

En dag kom jag över dig

Du, så långt ifrån min vardag och verklighet. Med rufsigt hår och tredagars-stubb. Då tyckte jag om dig, för du lovade att aldrig gå. Du lovade att allt var på riktigt och att ingenting vi gjorde bara var för att. Du fick mig att vilja leva och du fick mig att le, samtidigt som allt med dig innebar en börda mina axlar inte orkade bära. Många nätter grät jag mig till sömns, för mitt hjärta visste att ingenting var här för att stanna, inte ens du. Jag ville tro på att jag hade fel, men det hade jag inte. För när sommaren var slut och verkligheten kom ikapp så fanns du en morgon inte längre där. Och tiden efter dig gjorde ont. Men det var något som var tvunget att få göra ont. För en dag fylldes jag utav kärlek igen, av någon som är så mycket bättre än du. En dag läkte mitt hjärta och en dag kom jag över dig. 
 

Livet är fint.

Hej onsdag. Dagarna går i ett numer, hade dygnet haft 10 timmar till hade jag inte sagt emot faktiskt, men men, man borde inte klaga. 
Helgen som var kommer jag kunna leva på i flera veckor. Jimmy och jag var i Kumla för att vara hundvakt åt Esther, så i fredags lagade vi mat och spenderade lite för många timmar i soffan. Lördagen startades med en promenad i solen innan Jimmys familj kom hem och jag fick agera fotograf. Senare på eftermiddagen gav J mig order om att vara färdigfixad och klar klockan 17, då hade han bokad bord på en jätte fin resturang och biljetter till The boy (sjuk film förövrigt..). Vi avslutade kvällen med ett bad och tända ljus, bara den finaste jag vet och jag. Alla hjärtans dag spenderade vi i örebro med bruch och shopping innan vi åkte tillbaka hem och avrundade dagen på hemmaplan. Världens finaste helg.  
Vi hade bestämt oss att inte köpa något till varandra, men en viss herre kunde tydligen inte hålla sig till den planen. Så nästa helg står en natt på hotell med middag och shopping i göteborg på agendan. Han slutar aldrig att förvåna och gör mig bara lyckligare & lyckligare för varje dag som går. Min andra halva. 
 
Idag ska vi in till Kristinehamn för att hämta hem sängbord och lampor från mio innan ett besök på gymmet. Hoppas du får en kanon dag, puss /A
                             
 
Visa fler inlägg