För hos mig betyder du allt

Du ligger och sover nu, och jag hoppas att drömmarna har tagit dig till ett land långt bort med rosa moln och dansande prinsessor. Du gör mig varje dag så stolt, ditt fantastiska sätt att vara på och hur du alltid vill att alla andra ska må bra. Du försöker alltid göra det som är rätt, och det är något jag kommer hylla dig för genom resten av livet. 
Ännu är du ovetande om världen vi lever i, om alla hemskheter som sker runt om oss varenda dag. Men du börjar förstå, förstå att det finns hat, att det finns orättivsor. Att det finns sånna som vill göra skada och att det finns människor som inte har ett lika varmt hjärta som du har. Men glöm aldrig bort att jag kommer göra allt i min makt för att skydda dig mot allt ont, att jag alltid kommer sätta dig i första rum och att du aldrig kommer behöva tveka på ditt eget värde när du är med mig. För hos mig betyder du allt, och det kommer du alltid att göra. 
 
 
 
 

Det låter klyschigt, men det finns ingen som är så fin som du.

Klockan är sent och du ligger bakom mig i sängen. Dina fingrar vandrar från mina axlar, ner längst revbenen och jag känner dina tunga andetag mot min hud. Du kysser mig försiktigt i nacken och viskar att du älskar mig. Efter en stund hör jag hur du har somnat, så jag vänder mig om, bara för att få ligga och kolla på dig. Ljuset från gatlyktan ute på vägen kastar skuggor mot ditt ansikte och du är så fin där du är. 
 
Nästa morgon vaknar jag av att du ligger med ditt ansikte nära mitt, kollar djupt in i mina ögon och fyller min kropp med kärlek och trygghet. Att få vara där, i en värld med dig, är det finaste livet har gett mig.
 
Du är så mycket mer än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig. Sättet du är på, hur du behandlar mig som o jag är det värdefullaste du har, hur du får mig att våga tro på en framtid och hur du varje dag visar att du är här för att stanna. Nu har jag precis sagt hejdå till dig och det får mitt hjärta att gå i bitar. Men det kommer bli bra det här, och på fredag får jag äntligen krama om dig igen. 
Jag älskar dit till evigheters evighet, tusen varv runt jorden och mer än livet själv. Min Jimmy. 
 
 
 
 
 
 

Tacksam över livet

Alltså tack gud för vilka underbara dagar jag haft. Sol, fina människor, grillpremiär, springturer och studsmattsbygge. Just nu, eller allt som oftast, är jag så himla tacksam över allt livet gett mig. Har tänkt på vad mycket som hänt under året som gått, hur anorlunda allt såg ut för ett år sedan. Det har varit på både gott och ont, men nu är kampen som varit över och jag har alla anledningar i världen att vakna med ett leende på läpparna varje morgon. 
 
Nu ska jag snart åka iväg för lite jobb 12-16 och senare i eftermiddag står grillkväll med en hel drös människor på schemat. Underbara ledighet. 
Visa fler inlägg