2015. För att du såg mig för den jag var.

Och så närmar sig 2015 sitt slut. Det har varit ett turbulent år. Jag har behövt kämpa för att inte ramla och fått verkligheten kastad i ansiktet gång på gång. Jag slutade tro på mänskligheten för ett tag och marken under mina fötter hade gått mitt i tu. Men när allt såg som mörkast ut och livsgnistan hade runnit ur min kropp, så kom räddningen. 

Jimmy, hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allt du har gjort och allt du gör för mig? För alla gånger du fångat mig när mina ben inte orkat, för att du lagade mig när hjärtat var i tusen bitar och för att du såg mig för den jag var. Att få vakna bredvid dig varje morgon och veta att du är där för att finnas kvar. Att du och din familj tagit emot mig med öppna armar. Att du flera gånger om dagen visar hur mycket du älskar mig och att du är, ja, just precis DU.

Du har visat mig vad äkta kärlek är och mitt hjärta kommer föralltid slå dubbla slag för dig. Du är det finaste jag har, det finaste jag haft och det finaste jag någonsin kommer få. Du har fått mig att växa som person, du står alltid vid mållinjen och pushar för att jag ska orka ta mig dit. Du sätter mig alltid i första rum och för varje sekund växer sig kärleken till dig större och större. 


Så nu stänger jag igen det sista kapitlet av 2015, hand i hand med min vapendragare, mannen i mitt liv, min Jimmy


Och du, jag älskar dig, något obeskrivligt. 

/Amalia